Burflickan

Tillbaka

Burflickan

Författare: Peter Stjernström
Titel: Burflickan
Genre: Spänningsroman
ISBN: 9789175792200
Antal sidor: 384
Utgivningsdag: 2017-02-22

Ladda ner omslag

I en lekpark på Söder i Stockholm försvinner två små flickor en eftermiddag. Ingen har lagt märke till något misstänkt, eller sett dem försvinna.

Ända sedan dottern Lilja föddes har Nelly mått dåligt. Hon känner sig snärjd och instängd. Men är det en förlossningsdepression eller en försenad reaktion på de experiment som hon och hennes halvbror Jonas utsattes för som barn? Liljas försvinnande får droppen att rinna över och Nelly förs akut till psyket.

Medan Nelly ligger katatonisk och okontaktbar på sjukhuset gör Jonas allt för att hitta de försvunna flickorna. Vem kidnappar egentligen två barn utan att kräva en lösesumma? Och vem är den mystiske biodlare som sökte upp Nelly strax före försvinnandet? I sin jakt på sanningen kommer Jonas mörka hemligheter på spåren. Men det är en kamp mot klockan, och tiden är på väg att rinna ut – både för barnen och för Nelly.

Burflickan är den fristående fortsättningen på spänningsromanen Fjärilspojken. Det är en förtätad spänningsroman om ett dåraktigt experiment, kärlek, vänskap och oförsonlig vrede.

Sagt om boken:
”En bok att sträckläsa, en bok som väcker tankar, en bok att minnas.”
Författaren Anna Jansson

”Fängslande, fascinerande bladvändarspänning!”
Bokspegeln

”Oj så bra. Betyg 5/5”
Svenska böcker

Om författaren
Peter Stjernström

Läs mer om författaren

Böcker av författaren