bubble

Tillbaka

bubble

Författare: Anders de la Motte
Titel: bubble
Genre: Spänningsroman
ISBN: 978-91-87319-29-7
Antal sidor: 432
Utgivningsdag: 2013-05-20

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

[bubble] är den tredje och avslutande boken i trilogin om småfifflaren HP och hans syster Rebecca. Serien började med [geim] som utsågs till bästa svenska deckardebut 2010!

Författare: Anders de la Motte
Titel: [bubble]
Genre: Spänningsroman
ISBN: 978-91-87319-29-7
EAN: 9789187319297
Antal sidor: 432
Ca-pris: 76:-
Utk: 2013-05-20

Sex månader har gått och HP har fått ett uppdrag, ett sista uppdrag på mer än ett sätt. Under tiden gör Rebecca karriär inom PayTags växande IT-imperium.
Medan Stockholm ännu en gång rustar för prinsessbröllop hamnar syskonen allt mer på kollisionskurs och det blir svårare än någonsin att skilja vän från fiende. Om nu inte fienden är en vän? En nära vän …

[bubble] är en rykande aktuell thriller som handlar om hur vi mitt i den digitala övervakningen försöker bygga säkra bubblor, allt från bankfack till gigantiska serverhallar. Men små eller stora har alla typer av bubblor en sak gemensamt. Förr eller senare kommer de allihop att spricka …

Sagt om boken:
”Det är svårt att avsluta en trilogi med två så starka tidigare delar, men Anders de la Motte trappar upp till en halsbrytande nivå.”
Dagens Nyheter

”Med fokus på det digitala samhället fortsätter Anders de la Motte att ge läsaren ett blixtsnabbt deckartempo, som MTV på fast forward. Du som inte ännu läst [geim] – [bubble] är trean – grattis. Läsupplevelse väntar.”
Metro

”Spänning, samhällskritik och en skarpsynt nutidsbeskrivning – det kan bara konstateras att Anders de la Motte har skrivit en fulländad thriller.”
Magasinet Paragraf

Om författaren
Anders de la Motte

Läs mer om författaren

Böcker av författaren