Bruce Dickinson – biografin

Tillbaka

Bruce Dickinson – biografin

Författare: Joe Shooman
Titel: Bruce Dickinson – biografin
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-86067-97-7
Antal sidor: 336
Utgivningsdag: 2010-05-12

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Som sångare i en av världens största hårdrocksband, Iron Maiden, är Bruce Dickonson en mångsidig man och här får vi ta del av hans oslagbara historia. Karriären började trevande med lånade bongotrummor men gick snart till ett mer seriöst satsande Samson och vidare ut på världens arenor med Iron Maiden.
Det här är historien om sångaren och världsartisten, författaren, piloten, fäktaren, radioprogramledaren och grabbhalvan som kräktes av nervositet då han träffade Ian Gillan och hur ödet ibland slumpar kom sig så att det kan löna sig att hälla piss i rektorns mat!
Här får vi för första gången en heltäckande bild av Bruce Dickinsons person och karriär. Boken är fullmatad med oförglömliga anekdoter berättade med mycket humor av dem som var med; en bok om hårt arbete, begåvning, mod, världsberömmelse och en och annan öl.

Sagt om boken:
”Mycket underhållande läsning och en underbar inblick i en av heavy metals mest kända och älskade artisters liv. Även om du inte är ett fan av Iron Maiden så rekommenderas den starkt.”
Powerplay Magazine

”Det här är ett måste för alla Iron Maiden fans.”
Big Cheese Magazine

Om författaren
Joe Shooman

Böcker av författaren