Borta bäst

Tillbaka

Borta bäst

Författare: Sara Kadefors
Titel: Borta bäst
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86369-44-6
Antal sidor: 347
Utgivningsdag: 2010-06-23

Ladda ner omslag

Läs Borta bäst, av succéförfattaren till Fågelbovägen 32!

Ingen lägger märke till bilen som står parkerad i den lilla dungen utanför Ikea. Ingen reagerar på kvinnan som kommer ut mellan träden och promenerar mot ingången. Hon är elegant klädd och har ett vackert leende. Hon dricker gratiskaffe innan varuhuset öppnar och äter upp folks kvarlämnade mat.

Kvinnan heter Sylvia. Vem är hon? Vad har hon varit med om? För bara några månader sedan levde hon ett annat, etablerat liv. Efter ett misstag har hon förlorat allt. Nu handlar det om att överleva. Medan Sylvia kämpar för att upprätthålla den perfekta fasaden kommer hon i kontakt med en helt ny värld som förändrar hennes världsbild. Till slut går det inte att fly längre. Hon måste tillbaka till sitt gamla liv, göra upp med den hon en gång var och dem hon en gång lämnat.

Med humor och stort allvar ställer Sara Kadefors frågor om valen man gör i livet. Vem bestämmer egentligen hur man ska leva? Och är det ena mer rätt än det andra?

Sagt om boken:
”Jag tror att Borta bäst kommer att läsas av många, och jag tror att den kommer att bli omtyckt … en intressant tendensroman”
Jonas Thente, Dagens Nyheter

”Författarens enastående människokännedom tvingar läsaren att vända ut och in på sig själv i samma takt som hon vänder blad. …
Åsa Lindeborg, Aftonbladet

”Rappt skriven och intressant”
Amelia