Bättre tillsammans

Tillbaka

Bättre tillsammans

Författare: Sheila O'Flanagan
Titel: Bättre tillsammans
Översättare: Helen Ljungmark
Genre: Underhållningsroman
ISBN: 978-91-87319-32-7
Antal sidor: 400
Utgivningsdag: 2013-06-17

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Ännu en storskräll av bästsäljande O´Flanagan!

Sportjournalisten Sheridan Gray ser ljust på framtiden och trivs med sitt arbete på en av Dublins största dagstidningar. Men när hon inom loppet av ett par dagar mister både sitt jobb och sin pojkvän rasar hennes tillvaro samman. I brist på annat tar hon ett vikariat på en liten lokaltidning i den sömniga småstaden Ardbawn. I stället för att göra fartfyllda och spännande sportreportage får hon nu skriva horoskop, redigera stickmönster och rapportera från bygdens hundutställningar.

Hemkära Nina Fallon blir förkrossad när det uppdagas att hennes make, som hastigt och lustigt har fått ett uppsving i sin slumrande skådespelarkarriär, har ett förhållande med sin motspelerska. Plötsligt är hennes privatliv av allmänt intresse, och samtidigt som hon försöker värja sig mot skvaller och elaka tungor måste hon nu ensam fortsätta driva sitt lilla pensionat.

När Sheridan flyttar in på pensionatet inser hon att livet i Ardbawn inte är så händelselöst som hon hade förväntat sig. Mörka hemligheter bubblar under ytan, och snart börjar Sheridan ana att Nina har nyckeln till ett avslöjande som kan ge henne det stora namn inom journalistiken som hon så hett eftertraktar. Men Sheridans grävande i det förflutna gör att hon hamnar på kollisionskurs med nuet – och med mannen hon har förälskat sig i. Plötsligt har hon mer att förlora än hon någonsin trott var möjligt.

Sagt om boken:
”En självklar vinnare!”
Publishing News

”Förvänta er en ny stor succé!”
Irish Examine

”O´Flanagans senaste förtjänar sin plats på topplistan – den är underhållande, överraskande och medryckande.”
Irish Independent