Bara tre kan leka så

Tillbaka

Bara tre kan leka så

Författare: Denise Rudberg
Titel: Bara tre kan leka så
ISBN: 978-91-7579-023-7
Antal sidor: 304
Utgivningsdag: 2014-05-19

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Den högt uppsatte och folkkäre politikern Bror Hemros hittas död i sitt hem i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker misstanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.

Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former: Nadia Yvreus, 36 år och föräldraledig tvåbarnsmamma, och Nickis Ejlund, 45 år och ägare av en exklusiv barnklädesbutik. Kan det finnas några samband med mordet på Hemros?

Detta är upptakten till den tredje boken i serien om åklagarsekreterare Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid – den trio som bildat en specialenhet inom polisen, och som i det tysta arbetar med fall där risken för läckor inom polisen måste elimineras totalt.

Precis som i de tidigare böckerna i Denise Rudbergs serie av elegant crime bjuder hon här på en spännande berättelse och stilfull underhållning i överklassens salonger.

Sagt om boken:
”Med elegant crime har Denise Rudberg funnit sin egen nisch i den svenska deckarvärlden. En deckare behöver inte vara hårdkokt för att vara bra.”
Nya Kristinehamns-Posten

”Brottslig spänning med mumsig elegans.”
Icakuriren

”Humor och krim i lyckad kombo.”
Metro

Om författaren
Fotograf: Elisabeth Toll
Denise Rudberg

Läs mer om författaren

Böcker av författaren