AC/DC Maximal rock & roll

Tillbaka

AC/DC Maximal rock & roll

Författare: Murray Engleheart, Arnaud Durieux
Titel: AC/DC Maximal rock & roll
Översättare: Manne Svensson
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-86369-06-4
Antal sidor: 560
Utgivningsdag: 2010-08-25

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Den ultimata historien om världens största rockband!

Året var 1973 och bröderna Malcolm och Angus Young bildade AC/DC. Deras hårda gitarriff och explosiva framträdanden knockade allt som kom i vägen. Sångaren Bon Scott levde rockmyten till fullo. Sex, fylleslag och partyrock blev deras signum.
När de 1980 stod på höjden av sin karriär dog Bon Scott. Ingen trodde att AC/DC skulle resa sig igen, men efter bara några månader var de tillbaka med en ny sångare, Brian Johnson, och skivan Back in Black.
Idag är de ett av världens största band med mer än 150 miljoner sålda skivor.
Den här boken tog fem år att skriva och baseras på över 1300 intervjuer med AC/DC. Den innehåller unikt bildmaterial. För första gången presenteras den ultimata historien om AC/DC.

Sagt om boken:
”Det här är en veritabel bibel för den seriösa AC/DC-fantasten och jag kan garantera att du som läsare sträckläser denna bok på nästan 400 sidor.”
Dagensbok.com

”Herrar Murray Engleheart och Arnaud Durieux lyckas berätta historien om AC/DC på ett levande vis, de får med fakta som andra böcker om gruppen inte har lyckats klämma in, och det är inte bara ett ytligt pressklippsförfarande som gäller.”
Realtid.se

Om författarna
Murray Engleheart

Läs mer om författaren

Arnaud Durieux

Läs mer om författaren

Böcker av Murray Engleheart
Böcker av Arnaud Durieux